IL FIORE AMSTERDAM

IL FIORE AMSTERDAM Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 68 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Il Fiore Amsterdam. Meer weten? Ontdek meer

13 jun 2022 om 22:36 Delicious
13 jun 2022 om 1:27 Great
9 jun 2022 om 17:53 Snelle bezorging. Helaas slappe pizza te zacht deeg en geen krokante korst.
5 jun 2022 om 17:00 Wow, one of the best margherita pizza's I ever had. Nice and thin, baked to perfection. 5 stars from me
25 mei 2022 om 0:04 Top alles
10 mei 2022 om 22:51 Varkenssaucijs ontbrak van de pizza trufolona. Nadat ik had gebeld kreeg ik te horen dat de pizza sinds kort vegetarisch is maar dat de website niet was aangepast (prijs ook niet). Kreeg geen oplossing aangeboden.
7 mei 2022 om 20:55 Het eten was lekker.
5 apr 2022 om 19:53 Snelle bezorging, lekker eten en ook goed warm!
18 mrt 2022 om 21:37 Lekker en meer dan voldoende. Aardige bezorging. Precies op tijd.
17 mrt 2022 om 22:24 Heerlijke pizza's en snel bezorgd.
12 mrt 2022 om 20:24 Ik vond het heel aardig. Lasagne, spaghetti bolognese en een pizza geprobeerd. Niet het beste wat ik ooit gegeten heb, maar het kan veel slechter.
12 feb 2022 om 8:29 Would definitely not recommend ordering your pizza here. There are much much much better options.